Despre…

Actualizare:

Încerc o categorie nouă, Despre Maramures.2 by AI, în care voi posta conținut generat excusiv de AI, atât text, cât și imagine. Rămâne de văzut cum mă voi înțelege cu AI, cât de fidel va reuși AI-ul să genereze conținut specific Maramureșului și dacă o să rezulte ceva distractiv. 🙂

***

Despre Maramureş va conţine materiale proprii ce nu pot fi reproduse fără acordul explicit al autorilor.

În situaţia în care vor fi utilizate diferite surse acestea vor fi menţionate.

pentru contact si propuneri:

maramures06@yahoo.com

Raspunderea pentru articolele publicate revine integral si exclusiv autorilor/semnatarilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administratorul blogului.

Cu stima,

dan moldovan

40 de gânduri despre “Despre…

  1. Printr-o …sursa a mea (cartita) in fotomaramures.ro, am reusit nu numai sa va identific (Ave!), dar si sa aflu ca azi, iunie 18, Gemeni, e ziua d-voastra de nastere, una rotunda de data asta. LA MULTI MULTI ANI SI LA MULTE PORTRETE FOTO!

  2. Nu cred că a fost foarte dificil să aflaţi cine este dan de la fotomaramureş. 🙂
    Oricum în acest proiect nu am vrut să pun accentul pe autorul materialelor ci pe acest colţ de ţară, care încă mai uimeşte lumea prin comorile sale spirituale.
    Mii de mulţumiri pentru urări.

  3. dupa ce am rasfoit blogul, tare imi mai doresc sa ajung in Maramures! ei bine, eu nu stiu cine este dan de la fotomaramures, dar imi place proiectul pe care l-a initiat, felicitari!

  4. 🙂 afirmatia este valabila in cazul lui Marin Slujeru deoarece avem cunostinte comune, membri fotomaramures. Nu am vrut sa insinuez ca as fi o personalitate.
    Sper sa ajungi curamd in maramures, dupa mine e o destinatie aproape obligatorie ptr fotografi.
    cu stima,
    dan

  5. citesc putin mai sus … adresarea cu dumneavoastra… si nu stiu de ce!? sau daca trebuie sa ma conformez si eu. Oricum si eu sunt pasionata de fotografie (cu precadere fotografia abstracta)… astfel incantata de cunostiinta :))) Gemeni!? foarte interesant :))

    O zi buna va/iti (e putin complicat cu formularile astea) doresc!

  6. nici pe mine nu ma incanta adresarea cu dumneavoastra si nici nu o promovez. intamplarea face ca poetul marin slujeru sa fie excesiv de politicos, dupa cum este si excesiv de sensibil si talentat.
    in concluzie nu e cazul sa ne formalizam. 🙂

  7. Încântată să te cunosc, Dan. 🙂 Poate blogul tău/vostru va reuşi să mai diminueze din dezamăgirea pe care am simţit-o vizitând Maramureşul, acum trei ani, cred. Nu vreau să par vreun „Gigel contra”, dar, din păcate, aşa ne-am întors din acea excursie: profund dezamăgiţi. Aşa că voi încerca să mă las convinsă de ceea ce voi găsi aici.

  8. Nu e greu sa fii dezamagit/a de Maramures, mai ales cand ai o imagine preconceputa despre ce ar trebui sa gasesti aici.
    Cu siguranta zona nu este rupta total de restul tarii dar cum spuneam si cu alte ocazii mai poti gasi insule de frumos, de autentic. Pentru asta merita vazut, vizitat, inteles.

  9. Am fost în Maramureş,să fie vreo 6-7 ani de atunci şi mi-a plăcut ce am văzut…făcând abstracţie de o porţiune de drum şerpuit care mi-a dat de furcă.(am rău de maşina)
    Aş fi încântată să descopăr şi alte locuri,pe care n-am apucat să le văd în aceea excursie.Sper că sunt binevenită.

  10. Bine ai venit pe la mine si multumesc ca ai fost!
    Vorbim amindoi despre aceasta frumoasa tara si poate ii ajutam si pe romani sa o descopere,sa o vada, si sa o pretuiesca.
    Am sa mai trec pe la tine,ca vad ca esti de mai de mult timp prin zona si poate invat ceva.
    Mult bine,
    Alexandru.

  11. Incantata sa gasesc imagini, ganduri si oameni din locul cel mai drag mie, ACASA.
    Succes si ma bucur ca te-am gasit.
    Antonela

  12. Si eu ma bucur ca ne-am gasit in lumea vasta a netului.
    Ai un blog frumos, cu fotografii reusite. Nu o sa comentez acolo ptr ca nu am cont de nu stiu care si nu am chef sa-mi mai fac alte conturi dar o sa te vizitez periodic.
    Bafta maxima,
    dan

  13. Multumesc pentru aprecieri. Nu ai nevoie de cont, se poate comenta si ca anonim, insa asta ramane la latitudinea ta. Toate cele bune!

  14. buna ziua Dan, am descoperit situl tau si as dori sa ma contactezi in vederea unei viitoare colaborari privind promovarea Maramuresului.

  15. buna dan 🙂
    trimite propunerile tale pe adresa de mai sus.
    e posibil sa-ti raspund dupa cateva zile deoarece raman fara net un timp.
    trebuie sa-ti spun insa de pe acum ca nu ma ocup de promovarea maramuresului, de asta se ocupa persoane si institutii abilitate si platite in acest scop. acest blog e doar un hobby. 🙂
    o zi buna!

  16. Ei newdada a fost un prim capitol, am trecut la capitolul 2: syele de cerneala. Asa e si-n viata. Uneori trebuie sa stim s-o luam de la capat.

  17. Mi-ar face mare plăcere dacă m-aș număra printre autorii acestui frumos și drag blog despre CASA mea, Maramureș 🙂

  18. Buna, am fost in Maramures si e un loc minunat! Ca iubitoare de munte, pot spune ca m-au fascinat m-tii Rodnei inca din scoala si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu i si iau la pas. Pe cand urmam traseul spre Pietrosu am vazut prima marmota din viata mea 🙂 acum cativa ani, o amintire pe care o asociez cu acest minunat colt de rai care se numeste Maramures. Felicitari pentru blog, voi reveni cu drag, dar nu inainte de a multumi pentru vizitele din casuta mea online!

  19. Si mie imi plac Muntii Rodnei, din pacate nu i-am mai vazut de mult.
    Multumiri pentru gandurile bune.
    Toamna blanda!

  20. Evident ca meritul este al autorilor care au fost amabili si mi-au incredintat creatiile lor. Sper ca se subintelege asta chiar daca nu o subliniez intotdeauna.
    De asemenea, imi doresc ca oaspetii blogului care au amabilitatea sa comenteze la anumite postari sa nu se simta jigniti daca adminul blogului nu raspunde. Mi se pare normal ca fiecare autor sa raspunda la comenturile care ii sant adresate.
    Mult bine, tuturor!

Lasă un comentariu