Chemări…

Pe aici mă plimb … uneori

chemări
chemări
Anunțuri

4 gânduri despre “Chemări…

 1. Din nefericire, Odette a fost internată la sfârşitul lunii aprilie 2013 la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” (din Bucuresti), diagnosticată fiind cu tamponadă cardiacă. Ecografia efectuată la internare indică lichid pericardic în cantitate mare, dispus circumferenţial, colaps de atriu drept şi schiţă de colaps ventricul drept. Puncţia pericardică a evidenţiat lichid hemoragic incoagulabil. Examenul histopatologic al lichidului pericardic evidenţiază multiple celule atipice cu pleomorfism nuclear.

  A suferit o intervenţie chirurgicală prin care s-a produs o fereastră pericardo-pleurală şi s-a luat probă de ţesut pentru biopsie. Rezultatul biospsiei indică prezenţa de celule tumorale maligne de tip carcinom slab diferenţiat.

  La începutul lunii iunie, Odette a fost internată la Spitalul “Nordwest” din Frankfurt, unde a fost diagnosticată cu adecarcinom pulmonar – localizat în lobul inferior stâng. A început tratamentul cu citostatice, starea ei s-a îmbunătăţit încă de la prima şedinţă, nu a mai produs lichid, nivelul de oxigenare a crescut (nemaifiind necesară oxigenarea artificială cu mască de oxigen), nivelul de energie a organismului a crescut, starea generala s-a îmbunătăţit.

  La ultimul control, efectuat în august 2013 la clinica din Frankfurt, a rezultat că lichidul din pericard şi pleura s-au retras, dar, nefiind încă semne că tumora a fost sigilată, i s-au mai prescris încă trei luni de tratament cu citostatice. Ultima şedinţă de chimioterapie va fi la sfârşitul lunii octombrie, în urma căreia va fi necesară o reevaluare a cazului, care se va face tot la clinica din Germania. Tratamentul pe care ar trebui să îl urmeze îl reprezintă radioterapie şi intervenţie chirurgicală.

  Miercuri, 16 octombrie, la Bucureşti, artişti renumiţi cântă, într-un spectacol de binefacere, pentru Odette.
  Noi cântăm pentru Odette miercuri, 16 octombrie 2013, la Hard Rock Cafe. Odette este diagnosticată cu cancer. Prea mulţi dintre noi ştiu că, din păcate, este un diagnostic crunt. Odette însă s-a luptat cu boala şi pentru a o învinge trebuie să continue tratamentul şi să se opereze. Mai este doar un pas. Vino la concert. Toate fondurile din biletele vândute o vor ajuta pe Odette să lupte în continuare.
  Spun Nicu Alifantis, Mihai Mărgineanu, Florin Chilian şi Viţa-de-Vie
  Toţi aceşti artişti vor cânta miercuri, 16 octombrie, pentru Odette, la Hard Rock Cafe, în Bucureşti, de la ora 20.

  Odette Leoveanu are 29 de ani. Iubeşte baletul, oamenii excepţionali, creioanele, elementele individuale ce ne definesc, lucrurile bine făcute, prietenii, poezia, muzica. Îi place să zâmbească, să ajute, să spere, să viseze…
  Pentru cei care nu pot ajunge în capitală, există totuşi posibilitatea de a acorda o şansă tinerei de 29 de ani. Următoarele conturi sunt deschise pentru donaţii:

  cont lei – RO84 INGB 0000 9999 0162 6477 – beneficiar Odette Leoveanu
  cont euro – RO32 INGB 0000 9999 0275 3001 – beneficiar Odette Leoveanu

  ––––––––-
  Pe pagina sa personală, Mihai Mărgineanu a scris următorul mesaj:

  “Odette este sora geamană a lui Odille. Amândouă împlinesc 29 de anişori şi sunt ca două picături de apă.

  Ca două picături de apă aproape identice şi totuşi atât de diferite. Amândouă sunt extrem de frumoase , educate şi bine crescute . Odille are simţul umorului, Odette este autoironică .
  Odette este rârâită . Asta însemnă ca este foarte deşteaptă, pentru că este lucru dovedit că rârâiţii se nasc deştepti . Deasemenea, Odille are o inteligenţă emotională peste media superioară.

  Şi-au pierdut mama anul trecut, amândouă fiind dărâmate psihic după ce ea s-a stins repede, învinsă de boala neiertătoare.

  Odille e mai puternică şi mai sprijinită moral decât Odette. Şi cu toate astea Odille a plâns o zi întreaga când a trebuit să “DELETE CONTACT : MAMA” din telefon. Odette n-a mai putut să plângă. Odette s-a îmbolnăvit . Odette are cancer la 29 de ani . Odette se poate vindeca dacă o ajutăm noi , prietenii ei .

  Doctorii din Frankfurt o operează cu 100 la sută şanse de reuşită şi cu 45.000 de euro . Din aştia 5000 îi are . Sau mai bine zis , îi mai are pentru că atât au mai rămas după tratamentul chimio pe care l-a făcut şi la care a reacţionat perfect”.
  ––––––––-
  VIZITEAZĂ pentruodette.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s