Produs în Maramureş!

mască
mască

Criza economică, financiară şi de competenţă afectează mare parte dintre locuitorii ţării, în mod sigur   şi ai Maramureşului. Unul dintre lucrurile pe care le poate face fiecare dintre noi este acela de a cumpăra bunuri produse în Maramureş. În acest fel ajutăm producătorii locali şi indirect pe fiecare locuitor al acestui ţinut,  prin pastrarea locrilori de muncă, menţinerea câştigului, colectarea de taxre şi impozite, sprijinirea micilor producători agricoli, etc.

Achiziţionarea de bunuri made în Maramureş nu este doar o atitudine anticriză sau o manifestare a patriotismului local ci, în multe situaţii, chiar o opţiune înteligentă.  Când spun asta mă gândesc la pălinca de Maramureş, la carnea provenită din gospodăriile particulare, la produsele lactate, la fructele şi legumele produse după metodele tradiţionale, etc.

Chiar dacă nu-mi vin în minte acum, în ceas de noapte  şi produse industriale originare din Maramureş, sunt convins că pot fi date exemple şi din această categorie şi poate că în timp vom supune atenţiei voastre astfel de bunuri.

Până una alta, atunci când plecaţi la cumpărături, nu uitaţi: merită cumpărate bunuri sau servicii produse în Maramureş!

O campanie D e s p r e     M a r a m u r e ş

Anunțuri

2 gânduri despre “Produs în Maramureş!

  1. Palinca din Maramures , dar mai ales din Bistrita-Nasaud…pe la Sangeorz-Bai , foarte buna.

    In luna martie , cred ca micii comercianti au profituri putin mai mari. Spre exemplu , masca din imagine , ar merge ca si cadou pentru ,,jumatatea ta” ( expresie foarte folosita in perioada aceasta ).

  2. În mod sigur luna martie e una bumă pentru artizani. Luna aprilie ar trebui să fie bună pentru turism-agroturism, etc.
    Cu un pic de imaginaţie şi efort fiecare lună ar putea fi bună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s